Telpon Kita +86-137 5792 6793

Babagan awake dhewe

Waca liyane >
Yiwu WeDo Commodity Co., Ltd.

Yiwu WeDo Commodity Co., Ltd. didegaké ing taun 2012, minangka salah sawijining pabrikan ing China, khusus kanggo tas klambi, tas laptop, tas kosmetik, lsp. Prinsip perusahaan saya "RESPECTFUL AND FAIR, INNOVATIVE AND GREEN", kita nawakake produk inovatif lan ijo kanthi rega sing kompetitif lan cukup kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan babagan MOQ, LOGO khusus, pangiriman cepet lan liya-liyane.
Yiwu WeDo Commodity Co., Ltd. ngalami perdagangan ekspor luwih saka 8 taun. Departemen desain kita bisa conto minangka sampel asli utawa persyaratane pelanggan ing 3-7 dina, lan kualitas barang pengiriman kanthi kontrol kualitas sing ketat, ujar benang sewing resik, ora ana lem, ora ana reged, paket sing sampurna, lsp. 95% produk diekspor menyang Amerika Utara, Australia, Afrika Selatan, Eropa Barat, Eropa Tengah, Jepang, lsp. Kita entuk reputasi lan pengakuan sing apik saka para pelanggan, uga skala lan kinerja sing berkembang saben taun kanthi cepet, kita komitmen kanggo nggawe " perusahaan profesional, khas, lan merek-inti "perusahaan.